DIY Kaarsenmaakpakket

€18,00
1 Op voorraad
Een workshop bij ons gevolgd en je kan er maar geen genoeg van krijgen? Koop nu onze plantaardige olijfwas om kaarsen te maken in potjes.
Levertijd: 7 werkdagen

DIY Kaarsenmaakpakket - Creëer Je Eigen Unieke Kaarsen!

Productbeschrijving:

Stap in de wereld van creativiteit en duurzaamheid met ons DIY Kaarsenmaakpakket! Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om je eigen prachtige kaarsen te maken, terwijl je bijdraagt aan een circulaire economie en upcycling ondersteunt.

Wat zit er in het pakket:

  • Potjes uit de Kringloopwinkel: Elk pakket bevat unieke glazen potjes die zorgvuldig zijn geselecteerd uit de kringloopwinkel. Door deze potjes een tweede leven te geven, help je afval te verminderen en draag je bij aan een duurzamere wereld.
  • Plantaardige Kaarsenwas: Onze 100% natuurlijke kaarsenwas is gemaakt van hoofdzakelijk olijfwas en is biologisch afbreekbaar en vegan vriendelijk. Deze was bevat geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten of paraffine producten.
  • Lonten: Hoogwaardige lonten die zorgen voor een gelijkmatige en langdurige verbranding van je kaarsen.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Milieuvriendelijk: Door gebruik te maken van kringlooppotjes en plantaardige kaarsenwas, draag je bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
  • Unieke Creaties: Elk potje is uniek, wat betekent dat jouw kaarsen altijd een persoonlijke en bijzondere touch hebben.
  • Eenvoudig en Leuk: Het maken van je eigen kaarsen is een leuke en ontspannende activiteit die je alleen of met vrienden en familie kunt doen.

Let op:

Dit pakket bevat geen handleiding. Het is vooral geschikt voor mensen die al een workshop bij ons hebben gevolgd of die al ervaring hebben om kaarsen te maken. Heb je nog geen workshop gevolgd? Geen probleem! Schrijf je in voor een van onze kaarsenmaakworkshops en leer alle kneepjes van het vak.

 

Schrijf je in voor een workshop en leer kaarsen maken van experts!